פסטה ברגים אורגנית עם קוביות טופו מוקפצות

המצרכים הדרושים:

פסטה של אדמה ברגים אורגנית
חב' פטריות שמפניון
2 בצלים
בזיליקום
אורגנו עם יש טרי צרור או כפית יבש טחון
3-5 כפות רוטב סויה
חבילת טופו אורגני


אופן ההכנה:


חותכים את הטופו לקוביות ולהשרות עם 3 כפות רוטב סויה למשך חצי שעה
להניח במחבט כף שמן זית  להוסיף את קוביות הטופו עד שמשחימות חלקית מכל הצדדים.
את רוטב הסויה שנשאר לשמור לשימוש בתיבול הפסטה.
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן,
חותכים  את הפטריות לאורכן לא דקות מדי, קוצצים את  הבצלים לחצאי עיגולים,
מקפיצים במחבט  יחד עם 2 כפות שמן זית את הבצל עד שמשחים , מוסיפים את הפטריות למשך מספר דקות  ולבסוף את הפסטה והתבלנים ומערבבים יחד עם רוטב הסויה.

אביטל סבג - שפית של בריאות

הרשמה לעדכונים מהאתר

הרשמו לרשימת הדיוור של פיקפיק ותקבלו
עדכונים מאיתנו למייל ולפייסבוק שלכם. >>

יעוץ אישי

יש לכם שאלות? רוצים לקבל ייעוץ אישי?
מלאו את פרטיכם ונשמח לעזור לכם. >>
כל הזכויות שמורות לפיקפיק 2010 | תקנון ותנאי שימוש
נבנה ע"י כתום